Bedrijf voor kledingadvies nabij Utrecht

Onlangs heb ik een bedrijf ingeschakeld voor kledingadvies Utrecht. Dit omdat ik een nieuwe baan heb waar jij er altijd verzorgd en modern uit moet zien. In mijn kast hingen bijna alleen maar dezelfde kleuren. Voornamelijk zwarte outfits. Ik wist wel dat er veel meer kleuren bij mij zouden passen, maar welke dat waren wist ik niet precies. Nu kreeg ik een tip van een vriendin dat zij zich bij een bedrijf had laten adviseren. De medewerkers van dit bedrijf weten precies wat wel en niet kan. Het bedrijf waar mijn vriendin zelf heen is gegaan heet: Unico e is gevestigd in Houten.

Goede stijl en kleur

Dit bedrijf wordt gerund door Janita Schutte, zij kan jouw helpen met het uitzoeken van een goede stijl en een goede kleur voor een mooie outfit die bij jou past. Om te zien welke kleur er bij paste werden er doeken over mij gelegd. Er werd gekeken wat er bij mijn ogen, huid en haar paste. Er werd een goede analyse gedaan en zo kreeg ik een kleurenwaaier mee met mijn persoonlijke kleuren. Zo kan ik mijn outfit goed uitkiezen. Wil jij hier meer over weten? Kijk dan eens op de website van deze onderneming.