Bespaar met korting

1kortingBespaar met korting

Bespaar met korting; het kan vandaag de dag steeds meer. Vroeger was ik niet zo bezig met kortingen, maar dit kwam vooral omdat ik het ook niet erg vond om geld uit te geven. Achteraf heb ik hier wel spijt van, want nu ik eenmaal in de wereld van de ‘kortingen’ zit, zie ik dat je echt ontzettend veel geld kan opsparen door gebruik te maken van de juiste kortingen. Alles wat wij nieuw aanschaffen, of elk uitje wat wij ondernemen, wordt eerst zorgvuldig gescand op kortingen. Er zijn namelijk sites die veel kortingen weggeven en je moet net even deze linkjes vinden om de kortingen te kunnen innen. Bespaar met korting kan dus echt, en ik wil jullie dit graag duidelijk maken. Gezien we twee kinderen hebben en we graag leuke activiteiten met ze ondernemen willen we daar ook geld aan uit geven. Mijn man en ik bedachten een plan. In het begin van het jaar legde we geld op zij voor leuke uitjes, zoals een vakantie, een dagje naar een pretpark en ga zo maar door. Dit doen wij liever met de kinderen dan dat we ons zelf bijvoorbeeld verwennen met nieuwe kleding. We willen dat de kinderen een zorgeloos en leuk leven hebben. Enfin, we hadden het geld bij elkaar en bedachten toen hoe we dit konden minimaliseren. Dit deden we door te zoeken naar kortingen, wat dus uitzonderlijk goed werkten. Ik was zeer verbaasd hoe je bespaar met korting toe kan passen wanneer je de juiste adressen hebt en goed leest en zoekt naar aanbiedingen. De meeste mensen hebben volgens mij niet echt door dat je altijd alles wel voordeliger ergens kan vinden. Je moet er wel tijd in steken, dat wel, maar het bespaart je uiteindelijk zoveel geld! Zonde om dat uit te geven.