De drie vetste herenschoenentrends voor deze zomer

Elk jaar zijn er weer andere schoenen in de mode. Ben je geen sneakerfreak, maar wil je toch de leukste schoenen rocken deze zomer? Dan ben je hier aan het juiste adres. Van Valentino schoenen tot de nieuwe Alexander McQueen schoenen, wij hebben ze allemaal met elkaar vergeleken. Op basis hiervan hebben wij gekeken naar de schoenentrends van deze zomer.

Trend 1 – De kleurrijke sneaker

We zien nog vaak dat mensen bang zijn om bijzondere kleuren te gebruiken in hun kledingstijl, maar dit jaar zijn de kleurrijke sneakers helemaal in de mode. Niemand kijkt tegenwoordig meer op van felle kleuren en bijzondere combinaties. Wel moet je ervoor zorgen dat de kleren niet vloeken bij de rest van je outfit. Jordans heb je bijvoorbeeld tegenwoordig in tientallen mooie kleuren die jouw outfit compleet kunnen maken.

Trend 2 – Oud maar goud

Heb je echt een hekel aan de kleurrijke schoenen? Dan kan je altijd terugvallen op de oude maar vertrouwde simpele sneakers. Net als de afgelopen jaren zijn ook dit jaar de klassiekers zoals All Stars en Stan Smith’s prima schoenen om in te lopen. Het zijn over het algemeen tijdloze schoenen die je bij elke gelegenheid aan kan doen. Dit maakt de eenvoudige schoenen ook dit jaar weer erg geliefd.

Trend 3 – Instappers

Ben je iemand die graag naar het strand gaat of om een andere reden houdt van simpele schoenen? Kies dan deze zomer voor de eenvoudige instappers. Tegenwoordig zien we dat steeds meer grote merken, waaronder ook Gucci, ervoor kiezen om eenvoudige instappers te ontwerpen die goed aan de voet passen. Het zijn makkelijke schoenen die een erg nette uitstraling kunnen geven.

Over het algemeen blijft het belangrijk om schoenen te kopen waar jij je prettig in voelt. Je hoeft niet altijd de nieuwste trends te dragen, maar jouw eigen kledingstijl moet je altijd achter staan.