De droom van elke vrouw

Welke vrouw droomt er nou niet van.. Elke dag omringt zijn door duizenden schoenen. Voor mijn werk ben ik elke dag met schoenen bezig. Dit klinkt heel geweldig, maar in realiteit is het toch iets minder glamorous. Ik werk namelijk in een zalando magazijn, hoewel ik elke dag ben omringt met schoenen, mag ik ze helaas niet zelf aan doen en is het behoorlijk hard werken. Je bent de hele dag aan het sjouwen met dozen en mijn handen zitten altijd onder de papiersneetjes.

1

Eigenlijk mag ik niet klagen, het is een prima bijbaantje. Voor een 16 jarige heb ik het best wel goed voor elkaar. Om alvast een beetje te sparen voor mijn studie was ik op zoek naar een baantje in de zomervakantie waar ik 1,5 maand fulltime kon werken om even flink geld binnen te krijgen. Gelukkig is mijn oom de manager van dit magazijn en kon ik hier direct terecht. Het baantje zelf is niet heel boeiend, maar het is altijd gezellig met mijn collega’s en het verdient prima. Ik heb wel een tijd flinke blaren op mijn voeten gehad, omdat ik heel erg moest wennen aan de harde veiligheidsschoenen die ik elke dag aan moest doen. Dit was vooral in de eerste week geen pretje. Na een tijdje ging het een stuk beter en nu heb ik een prachtige eeltlaag gevormd, zodat ik nergens last meer van heb. Nu nog drie weken en dag begint mijn school weer. Het was niet altijd makkelijk deze zomer, terwijl al mijn vrienden lekker op vakantie waren en leuke dingen deden was ik elke dag binnen aan het werken. Ze verklaarde me ook allemaal voor gek, maar zo erg vind ik het niet en het betekend wel dat ik behoorlijk wat geld heb verdient in 8 weken.