De mooiste keycords vind je bij Keycord-lanyard.nl

Bij Keycord-lanyard.nl in de webshop is een groot assortiment aan keycords te vinden. Deze handige hulpmiddelen krijgen een aanvullende promotionele waarde als je kiest voor een opvallend ontwerp of extra handige functies. In de webshop kun je een keuze maken uit tientallen verschillende ontwerpen. Van heel simpel en onopvallend tot kleurrijke keycords, die er echt uitspringen. Extra functionaliteit die je kunt toevoegen bestaat uit een geïntegreerde pashouder of een USB oplaadkabel voor de smartphone. Als je bij Keycord-lanyard.nl even wat meer aandacht besteedt aan het uitkiezen van een mooi ontworpen keycord heeft dat als effect dat die voor een lange periode zal worden gebruikt.

Bij Keycord-lanyard.nl kun je keycords bedrukken

Keycord-lanyard.nl heeft de unieke mogelijkheid om jou je eigen keycord te laten bedrukken. Het bedrijf is in het bezit van een professionele drukkerij, waardoor je de keycords snel in huis hebt. Het bedrukken van keycords is niet zo eenvoudig,. Keycord-lanyard geeft daar graag advies bij om het mooiste resultaat te bereiken. Uit ervaring weet Keycord-lanyard.nl wat de beste materialen zijn om te gebruiken voor het bedrukken van een keycord. Ook kan het bedrijf waardevolle adviezen geven over de opdrukken die daarvoor worden gebruikt. Kortom, als je keycords bestelt bij Keycord-lanyard.nl krijg je een sterk en mooi product in huis.

Andere producten van Keycord-lanyard

In het assortiment van Keycord-lanyard.nl zitten nog meer opvallende promotionele artikelen. Zoals sieraden, brillendragers, badges, sleutelhangers, paraplu’s en mondkapjes. Bij de meeste van deze producten kun je kiezen uit een uitgebreide collectie voorbedrukte items. Met name de mondkapjes zijn alleen te bestellen als je daar zelf een ontwerp voor inlevert. Je hebt dus de kans om je bedrijfslogo op de mondkapjes te laten drukken. Interesse? Vraag dan een offerte aan bij Keycord-lanyard. Meestal krijg je nog dezelfde dag een reactie.