De Tamaris laars in de sale

Toen ik Tamaris laars sale zag staan werd ik erg blij! Deze had ik namelijk nodig voor de bruiloft van mijn vriendin. Eindelijk gaat zij met haar grote liefde trouwen en ik mag getuige zijn. Op de speciale dag van mijn vriendin moet ik er natuurlijk mooi uitzien en daarom heb ik een mooie jurk weten te bemachtigen. Echter lukte het maar niet om hier mooie en bijpassende schoenen voor te vinden. Daarom heb ik besloten om eens op het internet te gaan kijken met de hoop om hier wel te kunnen slagen. Al snel kwam ik terecht op de website, shoetimeonline.nl waar ik een ruim assortiment aantrof van de bekende merken en ook zag ik in een oogopslag dat hier flinke kortingen werden weggeven. 

Tamaris laars sale

Blij met mijn aankoop

Toen viel mijn oog op een mooie Tamaris laars die in de sale was. Deze heb ik natuurlijk direct in mijn winkelmandje geplaatst want deze past echt zo mooi onder mijn nieuwe jurk. De bestelling werd netjes verpakt bij mij thuis geleverd. Natuurlijk heb ik direct mijn mooie aankoop gepast en deze zaten mij als gegoten aan mijn voeten.  

Nu is het aftellen begonnen voor de grote dag van mijn vriendin. nog 2 weken en ik ben er helemaal klaar voor met mijn complete out fit.  Omdat ik zo tevreden ben over mijn aankoop bij Shoetime, wilde ik deze aanrader graag delen met de lezer van dit blog. Neem zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.

Tamaris laars sale