Drie redenen om Windows 10 te kopen

Veel computers hebben tegenwoordig Windows 10 als besturingsprogramma. Veel computers die nog goed zijn hebben echter nog een ouder besturingsprogramma zoals Windows 8 of Windows 7. Hieronder lees je drie redenen om toch Windows 10 te gaan kopen en je oude versie te upgraden.

  1. Windows 10 kopen kan voordelig

Het kopen van een nieuwe update voor je computer hoeft niet duur te zijn. Je kunt gewoon een code kopen waarmee je je nieuwe Windows 10 kunt downloaden. Hier komt niets fysieks aan te pas. Ook kun je het zelf installeren. Daar hoef je niemand voor in te huren als je dat niet wilt.

  1. Het nieuwste besturingsprogramma

Als je Windows 10 gaat kopen ben je er zeker van dat je het nieuwste besturingsprogramma van je Windows computer hebt. Daarmee ben je ook verzekerd van de nieuwste beveiligingsupdates. Een verouderd programma kan soms nieuwe virussen niet aan en daarmee kan jouw computer gevaar lopen.

  1. Makkelijk te installeren

Als je denkt dat je heel technisch moet zijn om je systeem te updaten heb je het mis. Windows levert vaak een gemakkelijk stappenplan mee dat jou door de installatie heen loodst. Zeker als je een al bestaand besturingssysteem wilt updaten hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn om te gaan installeren. Vaak zijn de instellingen ook al geschikt voor jouw computer en hoef je dus niets aan te passen.