Een schoonheidssalon nabij Capelle aan den IJssel

Wil jij jezelf eens lekker laten verwennen, maak dan een afspraak bij schoonheidssalon Capelle aan den IJssel. Hier kan je naast een gezichtsbehandeling ook een keuze maken uit de volgende behandelingen, zoals:

  • Haarbehandelingen
  • Manicure
  • Make-up advies
  • Wimperextensions

Vandaag heb ik een afspraak gemaakt voor een gezichtsbehandeling. Al een tijd heb ik last van opkomende rimpels en nu was het zo erg dat ik hier iets aan wil laten doen. Door gebruik te maken van speciale lotions ben je al een stuk op de goede weg, maar helaas was ik nog niet zover om te weten welke ik hiervoor het beste kan gebruiken.   

Een stralende huid

Omdat ik eigenlijk nooit zo bezig ben met mijn gezicht leek het mij verstandig om naar een professioneel te gaan. Mijn afspraak bij de schoonheidssalon Capelle aan den IJssel was dan ook een goede stap in de juiste richting. Hier werd er een professionele huidanalyse gemaakt en op deze wijze konden zij mij precies vertellen welke lotions het beste voor mijn gezicht waren. Tevens heb ik nog een behandeling gekregen waar de huid goed werd gereinigd. Toen ik na deze behandeling in de spiegel keek, zag je al een goed resultaat. Mij oude huid had plaats gemaakt voor een jongere, glanzende huid.