Eindelijk de polo bedrukken die ik al een tijdje wil hebben

Het heeft nu toch echt te lang geduurd voor mij voordat ik daadwerkelijk de stappen heb ondernomen om de polo te bedrukken die ik al een lange tijd wil hebben. Nu weet ik het maar al te goed dat ik het via het internet een stuk voordeliger kan krijgen als dat ik het rechtstreeks in de winkel kan halen. Het voordeel van het bestellen via het internet is dat ik daarbij geen zorgen hoef te maken dat ik er de deur niet voor uit hoef te gaan maar dat de bezorger het netjes bij mij komt afgeven. Gelukkig scheelt het mij enorm veel tijd omdat ik zelf vanuit huis werk en dus gewoon mijn werkzaamheden kan uitvoeren terwijl er in de tussentijd het pakketje onderweg is naar mijn huis toe.

31101_skyblue 45294_Mood_USBasic_0132 (1) 45400_9239083

De Max Polo´s zijn beter als dat ik had verwacht

 

Nu dat het eindelijk zover is gekomen dat ik de polo´s in huis heb kan ik niet wachten totdat ik het uit mag pakken en het mag bekijken of dat het daadwerkelijk van goede kwaliteit is. Sinds dat moment kan ik zonder problemen het dagelijks dragen en weet ik het maar al te goed dat de kwaliteit van de kleding aan de goede kant blijft. Sinds dat ik ervoor heb gekozen om de polo bedrukken via het internet voor mekaar te krijgen ben ik alweer verder aan het kijken of dat ik er nog een kan vinden die mijn dochter ook aan kan trekken met de afbeelding van ons samen. Dan lopen we echt in dezelfde kleding en kan iedereen zien aan ons dat we gelukkig zijn samen. Zo zijn de kosten voor de kinder kleding aan de lage kant waar door ik het echt niet kan laten liggen om het te bestellen. Max Polo’s