Gave uitverkoopjes in de Wolky sale

img04 (24)Voeten houden van Wolky schoenen! Ik ben zelf een liefhebber van dit schoenenmerk van Nederlandse bodem, dus ik kan het weten… De schoenen, laarzen en sandalen zitten echt heel comfortabel en je doet er bovendien lang mee. De ontwerpen zijn heel herkenbaar vanwege de vaak ronde neuzen, het zachte leer en de stevige zolen. De schoenen zijn absoluut niet goedkoop, maar in de Wolky sale gaat er wel een kwart tot een derde van de prijs af.

img04 (25)
Voetbed waarmee je op wolken loopt

Een pluspunt van het merk Wolky is dat de schoenen een hoog draagcomfort hebben, maar dat er tegelijkertijd speelse en trendy stijlen verkrijgbaar zijn. Een karakteristiek Wolky ontwerp voor dames is de leren pump met het bandje over de wreef, dat je met klittenband vastmaakt. Sportief en heel meisjesachtig!

De Wolky collectie heeft verder de volgende kenmerken:
– De schoenen hebben altijd een goede pasvorm
– Alle modellen zijn voorzien van een comfortabel, anatomisch gevormd voetbed waar je heerlijk op loopt
– De ontwerpen zijn soms wat alternatief te noemen
– Er zijn naast sportieve schoenen en sandalen ook modellen met een hogere hak verkrijgbaar
– De ontwerpen stralen eenvoud en kwaliteit uit en hebben originele details

img04 (26)
Duurzame schoenen met een grote schare fans

 

Wolky bestaat al bijna dertig jaar en is ook in het buitenland heel geliefd. Er zijn ieder seizoen weer veel nieuwe schoenlijnen voor dames. Ook heren kunnen bij Wolky terecht. De productie vindt steeds meer milieuvriendelijk plaats, dus wat let je om eens een kijkje te nemen bij de Wolky sale!