Hoe zit het met kinderen en maillots?

kindermaillots

Veel kinderen dragen kindermaillots tegenwoordig. Dit is natuurlijk niet zomaar. Je kunt maillots goed combineren met andere kledingstukken en ze zijn erg praktisch. In dit artikel geef ik je wat informatie over kindermaillots en verder ik je wat kinderen van deze maillots vinden.

Leuk combineren met outfit

Je kunt maillots leuk combineren met andere kledingstukken en het kan de outfit helemaal compleet maken. Je kunt een maillot leuk combineren met een jurkje, rokje of kort broekje. Het is belangrijk dat de maillot combineert met de rest van de outfit. Zorg dat de kleur bij de andere kledingstukken past door een kleur te kiezen die ook in de andere kleding terug komt. De kleuren wit, zwart en grijs zijn de basistinten die bij vrijwel elke outfit passen. Als je het lastig vindt om een kleur te kiezen voor de maillot kun je dus het beste één van deze 3 basiskleuren kiezen, die passen namelijk altijd wel bij een outfit.

kindermaillots

Praktische reden om een maillot te dragen

Kinderen bewegen veel en vooral in de zomer wordt er natuurlijk veel buiten gespeeld. Een kindermaillot zit erg comfortabel en dat is erg belangrijk voor kinderen. Ze kunnen zich er vrij in bewegen doordat ze goed mee rekken. Ook als je kind ondersteboven op het duikelrek of klimrek zit zorgt een maillot voor goede bescherming als je kind een jurkje of rokje draagt.

Wanneer worden maillots gedragen?

Maillots worden zowel in de zomer als in de winter gedragen. In de winter zorgen de wat dikkere maillots voor warmte en in de zomer worden wat dunnere maillots gedragen. Vooral als het wat frisser is in de zomer of in het voorjaar is een dunne maillot ideaal. Wanneer een kind het dan warmer krijgt tijdens het buitenspelen kan de maillot gewoon onder het jurkje uit gehaald worden.

Ik hoop dat ik je voldoende heb kunnen informeren over maillots voor kinderen en dat je nu weet hoe je een maillot goed kunt combineren met de rest van de outfit van je kind.