Ideale pasvorm bij nieuwe collectie jurken

1404081-001Ideale pasvorm bij nieuwe collectie jurken

Ik werk in een zakelijke wereld en toen ik een promotie kreeg, besefte ik mij maar al te goed dat ik er nog representatiever uit moest zien. Het is misschien een vreemde wereld, maar noodzakelijk om er altijd netjes en delicaat uit te zien. Zo heb ik een grote collectie jurken met mooie elegante pasvormen, ik zie er altijd netjes uit en ben daarin ook te vertrouwen. Al moet ik zeggen, voor mijn promotie konden we op het kantoor er ook wel eens lak aan hebben, een spijkerbroek werd wel gedoogd, maar het was niet netjes. Mochten er klanten komen die dag was het dan ook uit den boze om een spijkerbroek of iets in die trant te dragen. Dit begreep ik al te goed en nu is het helemaal duidelijk om er altijd goed uit te zien. De promotie leverde mij het nodige geld op qua bonus, waardoor het tijd werd om mijn garderobe weer om te gooien. Ik vind tevens mode ook erg leuk, het is voor mij dus een feest om elke dag weer goed gekleed naar mijn werk te gaan. Zo heb ik nu een nieuwe collectie jurken waar ik mij uitvoerig heb over laten adviseren. Het vrouwelijk lichaam is divers, wat bedoel ik daarmee? Je veranderd continu en na 34 jaar kan ik dit pas echt met volharding zeggen. Ik heb al een flinke verandering in gewicht mogen meemaken, maar ook dat opeens mijn benen wat dikker werden, waar voorheen het mijn buik was en ga zo  maar door. Het is variërend en niet hetzelfde, daarom is het belangrijk om af en toe weer even nieuw advies in te winnen over je lichaam. Zo heb ik bij de jurken een stylist gevraagd om te kijken hoe ik mijn lichaam het beste kon onderstrepen en dit heeft ze netjes voor mij gedaan. Ik zie er goed uit en dit valt ook te merken aan mijzelf; ik heb zichtbaar een grote zelfverzekerdheid en dit is een ultiem gevoel.