Ik ben helemaal blij met schoenmaker Capelle aan den IJssel

Wat was ik blij toen ik in de uitverkoop een paar mooie cowboy laarzen had kunnen kopen. Deze waren toen echt in de mode, en nog wel voor een spot prijs. Maar die blijdschap ging al snel voorbij toen ik mijn nieuwe aanwinst, de volgende dag aan deed. Binnen een uur kreeg al vreselijke pijn aan mijn tenen, en nog maar niet gesproken over mijn hakken. Mijn nieuwe aankoop bleken vreselijk veel pijn te doen. Maar na een paar weken vreselijke pijn te hebben doorstaan begonnen mijn laarzen me lekker te zitten, en kreeg ik er plezier in zodra ik ze weer aan deed. Maar nu vijf jaar later zijn mijn laarzen totaal afgesleten, maar omdat ze nog zo lekker lopen kan ik nog geen afscheid van ze nemen. Gelukkig dat schoenmaker Capelle aan den IJssel hier in de buurt zit. Heb hier mijn laarzen heen gebracht, en kon ze de volgende dag alweer ophalen. Wat was ik blij dat ik mijn laarzen weer aan kon trekken. Moet zeggen dat schoenmaker Capelle aan den IJssel mijn laarzen weer helemaal op en top hebben gemaakt. Zo kan ik er weer heel wat kilometers op lopen, en hoef ik geen nieuwe laarzen te kopen.  shoe-682215_960_720-300x200

Super tevreden

Nooit gedacht dat ik na zoveel jaar nog zoveel plezier van mijn laarzen kan hebben. In het begin heeft het me heel wat tranen gekost, maar tegenwoordig krijg ik tranen in mijn ogen als ik afscheid van mijn mooie laarzen had moeten nemen.  winkelcentrumdeterp-schoenmakerij_e7855a36defdba63d6b8893ca01721fa