Ik was op zoek naar zwangerschapsaccessoires Oostburg

Tijdens de zwangerschap van mijn eerste kind kocht ik me helemaal gek. De zwangerschapskleren konden niet op en ik wist zeker dat ik alles nodig had wat ik maar zag. Bij zwangerschapsaccessoires Oostburg werd ik goed geadviseerd. De spullen die ik uiteindelijk gekocht heb heb ik allemaal gebruikt komen allemaal van zwangerschapsaccessoires Oostburg.

Babykamer

De babykamer inrichten was misschien wel de leukste bijkomstigheid van een kindje verwachten. Ik heb met veel liefde en plezier leuke dingen gekocht voor de kamer. Ik was bijvoorbeeld helemaal weg van een aantal mandjes om verzorgingsspullen in te bewaren. In plaats van hier vijf van te kopen, vertelde de verkoopster haar ervaring en dat zij genoeg had aan twee mandjes. Ook heb ik was advies ingewonnen over borstvoeding. In de winkel werkt een voedingsdeskundige die voedingsdeskundige is, gespecialiseerd in borstvoeding. Ik heb met haar een afspraak gemaakt en zij heeft me geadviseerd over borstvoeding geven. Dit ging in een relaxte sfeer, ze kwam bij mij thuis op bezoek om samen koffie te drinken en ze gaf me wat tips die ik zeker kon gebruiken.

la piccola baby

Breed assortiment

La Piccola Perla heeft een breed assortiment, ideaal voor de zwangere vrouw die zoveel mogelijk spullen in een keer wil halen. De winkel heeft zwangerschapskleding, accessoires, kleding voor baby’s, kinderen en tieners. Er is voor ieder wat wils. De zwangerschapscollectie varieert van stoere tot simpele of hippe kleding. In iedere stijl is er wel iets te vinden. Wil jij een cadeau kopen voor een zwangere vrouw? Ook dit is geen probleem. Als je kleding koopt kan deze binnen 14 dagen geruild worden. Ook kan je een cadeaubon geven. Super leuk dus, echt een aanrader!

la piccola