Ik voel mij goed in mijn bedrijfskleding

box3Ik voel mij goed in mijn bedrijfskleding

Sinds kort werk ik in de horeca en omdat het een wat exclusievere tent is, moeten we allemaal bedrijfskleding dragen. Op zich is dit niet zo heel raar in de horeca, maar deze bedrijfskleding is speciaal gemaakt voor ons, waardoor iedereen er stuk voor stuk goed uit ziet. Ze hebben de bedrijfskleding bij een speciaal bedrijf laten maken, echt ontwerpers zeg maar. Ik moest ook, toen ik aangenomen was, daarheen zodat ze bedrijfskleding voor mij speciaal konden maken. Dat vind ik nou eens een goede service, en dit is ook echt een detail waarmee ons bedrijf haarzelf uniek maakt. Mijn baas houdt heel erg van authenticiteit en gaat heel de wereld af om de beste producten te verzamelen om de klanten aan te bieden. Dit kan van alles zijn, van kaas uit Frankrijk, tot de beste wijnen uit Zuid-Afrika, kwaliteit koffie bonen uit Italië en ga zo maar door. Alles gaat om kwaliteit en daar weet mijn baas heel erg veel van. Zo zie je maar weer dat overal is over na gedacht, van bedrijfskleding tot voedsel tot het interieur. Een vriendin vroeg laatst aan mij of ik het niet vervelend vond om in bedrijfskleding rond te lopen, maar ik moet je eerlijk zeggen, ik vind het zelfs heerlijk! Ik weet niet maar de bedrijfskleding zit erg lekker, en het staat mij ook goed. Ik heb weinig kleding waar ik mij gelijk echt goed in voel, het duurt bijvoorbeeld altijd lang om een goede broek uit te zoeken en ga zo maar door, maar mijn bedrijfskleding zit mij als gegoten. Het liefst heb ik het buiten het werk om ook nog aan! Misschien omdat het speciaal voor mij is gemaakt, misschien zit het daarom zo goed. Maar telkens als ik naar het werk ga, verheug ik mij er op dat ik weer mijn kleding aan mag.