Je eigen muts met pompon laten maken is prachtig!

 

 

 

 

 

Het onderwerp van vandaag is je eigen muts met pompom laten maken! De winter komt eraan en natuurlijk moet iedereen zich daarop voorbereiden, betreft de winterkleding. Zodoende ben ik de afgelopen week bezig geweest met het aanschaffen van winterkleding. Natuurlijk voor mijzelf maar ook voor de kinderen. Ik had zo’n beetje alles al wel aangeschaft, maar mijn zoontje wilde perse een muts bestellen, op de website van Headict. Het was mogelijk je eigen muts met pompon laten maken op deze website. Mijn zoontje wilde dit super graag, zodoende namen wij samen een kijkje op deze website. Vriendjes van hem hadden namelijk hier ook een muts aangeschaft, voor de winter. Zodoende wilde mijn zoontje dit dus ook. Natuurlijk moesten wij nog wel een stoere tekst bedenken. Mijn zoontje wilde als tekst graag zijn eigen naam. Hij vond dit super gaaf en zo wist iedereen dat het zijn muts was. Natuurlijk was dit erg slim van mijn zoontje. Uiteindelijk hebben wij dan ook een muts aangeschaft, in de webshop van Headict!

Een mooie muts met eigennaam !

De muts werd al vrij snel aan huis geleverd. Mij zoontje is er super blij mee. Hij vind het hartstikke gaaf dat zijn eigennaam op deze muts staat. Ondanks dat het nog niet echt koud is. Heeft mijn zoontje hem gelijk opgedaan naar school toe. Hij is erg blij met de muts en dat vind ik natuurlijk geweldig om te zien!