Kledingreparatie in Mijdrecht, een zeer professioneel bedrijf

kledingreparatie in Mijdrecht

Op zoek naar kledingreparatie in Mijdrecht en omstreken, dan ben je bij De Gouden Rits Kledingreparatie aan het juiste adres. Hier kunnen zij alle kleding maken en ook weer op maat maken. Meestal als ik in een winkel een broek heb gekocht, is deze mij te lang. Vaak rol ik de pijpen op, maar mooi staat dit niet. Daarom ben ik bij deze kleermaker terecht gekomen. Ik had alleen maar broeken in mijn kast hangen, die ik eerst tien keer moest oprollen voordat ik deze aan kon trekken. Een keer is niet erg, maar elke dag is ene beetje teveel van het goede.  kledingreparatie in Mijdrecht

Met een grote tas vol naar de kledingreparatie in Mijdrecht

Op een morgen was ik het zo beu dat ik steeds de pijpen van de broeken op moest rollen. Daarom had ik een grote tas gepakt en hier alle broeken in gedaan. Ook lag er ene jas waarvan de rits stuk was, deze ook maar meteen meegenomen. Met de tas vol kleding ben ik naar de kledingreparatie in Mijdrecht gegaan. Nadat zij eerst mijn juiste maat hadden opgenomen, zijn zij aan de slag gegaan. Tegenwoordig kan ik elke broek uit mijn kast aantrekken, zonder eerst de pijpen op te hoeven rollen.