Leuke winkel met merkkleding Mijdrecht gevonden

Sinds pas ben ik verhuisd naar Mijdrecht. Ik ben hierheen verhuist doordat ik hier een goede baan kreeg aangeboden en het daarom voor mij aantrekkelijk was om te verhuizen. Omdat ik nogal druk ben met werk heb ik nog geen tijd gehad om de stad te verkennen. Ik had eindelijk een vrije dag en daar heb ik dan ook optimaal gebruik van gemaakt.

De stad

el-fuego-logoTijdens de verhuizen heb ik veel oude kleding weggegooid en daarom was het nu tijd voor mij om nieuwe kleding te kopen. Ik had al via internet merkkleding Mijdrecht opgezocht. Als eerste kwam El Fuego uit de resultaten. Iemand had mij al een tip gegeven en die persoon vond dit de beste merkkleding Mijdrecht.

Ik was al in de ochtend de stad ingegaan omdat het dan nog lekker rustig is. De winkel van El Fuego was heel makkelijk te vinden. In de etalage zag ik al wat mooie dingen staan en daardoor was ik gelijk enthousiast.

Toen ik de winkel binnenkwam werd ik vriendelijk geholpen. Ik had in het begin een beetje moeite met de pasvormen van verschillende modellen maar gelukkig was de verkoopster zo vriendelijk om mij alles goed uit te leggen en mee te denken.scotch_and_soda_logo-300x151

Ik heb nogal stevige bovenbenen en daarom is het niet makkelijk om een mooie broek te vinden. Bij deze winkel was ik met behulp van de verkoopster in een keer geslaagd! Door mijn nieuwe aankopen kon ik er weer tegenaan. Ik ben hartstikke tevreden over deze leuke kledingzaak!