Met een polo maak je altijd iemand blij

Beste kleding cadeau voor hem is een Polo shirt. Omdat een Polo shirt zowel informeel als casual gedragen kan worden. Een Polo shirts kun je zowel in de zomer als winter dragen, dus je hebt hem altijd bij de hand.

Voor deze zomer zijn de frisse kleuren Polo shirts weer terug in moderne trends en kleuren combinaties. Een kobalt blauwe Polo shirts is heel fris als je aan zee op vakantie bent en een turkoois is echt heel geschikt voor de tropische vakantie sfeer. Een grijze of een zwarte kun je casual dragen naar de club of als je in de avond nog iets leuks gaat doen. Een Polo shirt staat heel casual op een jeansbroek maar is ook heel goed te combineren met een rechte pijpen pantalon. Je Blazer of V-hals vest over je Polo is prima en zo kan je gewoon naar een strand diner of huwelijk. Op hemdvoorhem.nl kun je voor iedereen man een Polo vinden. Uni kleuren polo’s, gestreepte polo’s of fris gekleurde polo’s voor de zomer. De plus maten zijn van 3XL tot maat 6XL verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De Arrow Regular fit poloshirt heeft een strakke pasvorm en een lengte van 71 cm , heeft twee knoopjes en is luchtig voor het warme weer. Als je het meteen uit de drogertrommel aan de hanger zet hoeft je hem helemaal niet te strijken. Deze poloshirt is ook verkrijgbaar in zwart, marine blauwe en groen.