Een catsuit wordt veel verkocht als erotisch kledingstuk en terecht! Wie wordt er nu niet warm van een vrouw in een nauw aangesloten pak dat je lichaamsdelen extra accentueert. De catsuit is er dan ook in allerlei kleuren, stoffen en maten zodat er voor iedereen een passend pak te vinden is. Je kunt het pak bovendien zo sexy maken als je zelf wilt door te kiezen voor een latex variant of juist een doorschijnende die gemaakt is van kant. Bedenk wanneer je hem wilt dragen en wie er naar gaat kijken en maar dan een keuze.
De meeste catsuits zijn gemaakt van leer, PVC, spandex, latex of velours. Dit om het pak een spannend gevoel en uitstraling te geven. Een latex catsuit past bijvoorbeeld als een tweede uit omdat dit materiaal zeer rekbaar en elastisch is. Daarom vergt het aantrekken van een latex catsuit wel wat oefening en uitleg.

Voor het aantrekken
Als eerste is het belangrijk te bepalen welk ondergoed je eventueel onder je pak wilt gaan dragen. Omdat latex zeer dun en soepel materiaal is, zie je een beha en slip goed zitten als je het pak aantrekt. Dit hoeft geen probleem te zijn, maar als je liever niet wilt dat iemand je ondergoed erdoorheen ziet, dan kun je kiezen voor een naadloze string. Een beha kun je aantrekken maar dit is zeker niet noodzakelijk aangezien latex een liftend effect heeft. Pas bij het aantrekken van je latex outfit op voor scherpe nagels of ringen. Omdat latex zeer dun en rekbaar is, kun je met een scherp randje op je ring de stof al kapot maken. Voor het aantrekken van het pak is het verstandig talkpoeder of een speciale gel aan te schaffen. Verdeel wat talkpoeder over de binnenkant van je catsuit maar niet te veel. Je weet dat je voldoende hebt gebruikt als het er net niet vanaf valt. Als je gekozen hebt voor de gel druppel je wat aan de binnenkant van het pak en smeer je het in vanaf de buitenkant. Een gel voelt wat vettig aan terwijl talkpoeder dat niet doet, de gel zorgt voor een langduriger soepel gevoel om je lijf. Kies vooral waar je jezelf prettig bij voelt en probeer beide methodes uit om dit zeker te weten.

Het aantrekken van een catsuit
Een catsuit aantrekken kun je het beste doen in een vaste volgorde. Je begint met de pijpen door deze aan een kant tot net boven de knie aan te trekken. Je kijkt hierbij of de naden aan de zijkant recht blijven lopen. Vervolgens volgt de tweede pijp waarna je aan beide kanten verder oprolt tot aan je heupen. Let daarbij op dat je niet teveel rolt omdat latex steeds stugger wordt wanneer het gerold wordt. Laat het daarom zo vlak mogelijk voor het prettigste resultaat. Zo werk je geleidelijk aan omhoog tot het pak in de taille zit. Daarna begin je met de mouwen en hierbij geldt hetzelfde als bij de pijpen: zorg dat de naad recht blijft en trek de mouwen om de beurt aan. Vouw met je vlakke hand over de mouwen totdat ze goed aangesloten zitten in je oksels. Als het goed is zit je dan strak in je latex pak. Je kunt het pak eventueel oppoetsen met een vochtig sponsje zodat het er mooi uitziet.

 

Andere tips
Pak latex nooit tussen twee vingers op om iets recht te schuiven maar gebruik daarvoor altijd je vlakke hand. Zo voorkomt je gaatjes. Als je het pak uit wilt trekken (bijvoorbeeld als je naar het toilet moet) kun je het beste wat talkpoeder of gel meenemen. Zo kun je het na je toiletbezoek gemakkelijk weer aantrekken. Na afloop van het dragen kun je het pak aan de binnenkant afpoetsen met een doekje. Wassen kan natuurlijk ook maar als het niet nodig is, is poetsen met een doekje sneller en gemakkelijker.

De keuze is er reuze
Natuurlijk zijn er ook veel andere soorten catsuits die gemakkelijker aangaan. Toch is het altijd belangrijk om voorzichtig te zijn met aantrekken. Er zijn bijvoorbeeld ook veel catsuits gemaakt van opengewerkt kant. Erg sexy maar ook super gevoelig voor gaten, ladders en andere defecten. Veel erotische pakken hebben ook een opengewerkt kruis zodat je voor de daad niet het hele pak uit hoeft te trekken maar je partner kan genieten van je prachtige pak. Als je op zoek bent naar een catsuit is het een aanrader om eens te kijken op de website van Babesandbitches.nl. Daar is het assortiment groot en divers en bovendien heeft het bedrijf al ruime tijd ervaring in het leveren van kinky kleding.