Mijn haar gedoneerd bij de kapsalon in Venlo

Onlangs ben ik met mijn dochter naar kapsalon Venlo geweest, dit voor een hele speciale reden. Mijn dochter heeft haar beste vriendinnetje verloren aan de vervelende ziekte kanker. Dit heeft mijn dochter heel erg geraakt en sindsdien is zij heel erg bezig met deze ziekte. Mijn dochter had gehoord dat zij haar haren kan doneren aan stichting Haarwensen, als het de lengte van twintig centimeter had bereikt. Dit wilde zij dan ook zeker doen. Het heeft even geduurd, maar ze heeft het gehaald. Het was eindelijk twintig centimeter. Deze stichting is een onafhankelijk bedrijf zonder winstoogmerk, zij werken samen met de Haarbank.

Professionele medewerkers

Mijn dochter vond het ook wel een beetje spannend om haar lange haren te laten knippen. De medewerkster van de salon stelden haar helemaal gerust. Zij vertelden dat er een mooi model voor terug zou komen. De haren werden eerst in een vlecht gevlochten en daarna werden zij afgeknipt. Haar haren werden daarna in een mooi model geknipt, wat leuk stond bij een jonge meid. Van haar afgeknipte haar wordt nu een pruik gemaakt. De kapsalon in Venlo waar wij heen zijn geweest heet: Kapzones. Wij zijn zeer tevreden over deze onderneming en over het werk wat zij leveren.