Mijn werk bij een biker shop

Zoals jullie weten werk ik al een 20 jaar bij een biker shop. Sinds een jaar ben ik bezig om een blog bij te houden, omdat veel mensen het leuk vinden wat de nieuwste ontwikkelingen zijn in motorland en aan welke projecten ik nu werk. Als jongetje was ik altijd al druk bezig met dingen uit elkaar halen en terug in elkaar zetten. Mijn skelter was dan ook mijn dierbaarste bezitting. Wel helemaal gecustemized natuurlijk. Toen ik wat ouder was had ik natuurlijk ook als eerste van al mijn vriendjes een scooter en ook hieraan heb ik flink gesleuteld en opgevoerd. Na de mavo was het dan ook geen lastige keus om voor de studie motorvoertuigentechniek te gaan. Ik ben nooit zo van het leren geweest en werk graag met mijn handen. Dit heb ik echt van mijn vader, die is zo lang ik mij kan herinneren constant bezig met sleutelen aan zijn auto. Met auto’s heb ik dan iets minder, bij mij lag mijn passie echt bij de motors. Vooral ook de hele levensstijl die er bij hoort vind ik fantastisch en krijg ik echt een kik van.

2

Een nieuw project

Nu werk ik al 20 jaar in een biker shop. Het werk is zo divers. Het leukste vind ik om van allemaal losse onderdelen een hele nieuwe motor te maken. Wat hiervoor rommel was, wordt door mijn werk iemands schat. Dat vind ik zo tof! Ook het customizen vind ik er leuk om te doen. Vooral het uittekenen van het uiteindelijke resultaat is erg gaaf. Vooral omdat hier veel creativiteit bij komt kijken. Ik sta er dan ook om bekend dat dit echt mijn specialiteit is. Vorige week ben ik door een motorkleding merk gevraagd om schetsen te maken voor het disignen van motorjassen. Dit lijkt me een heel leuk project om te doen.