Mooie Bikerjas voor dames

imitatie leren jas dames

Wat is een Bikerjas of Bikerjack? Een Bikerjas of Bikerjack is een kort leren jasje voorzien van stoere ritsen en andere opvallende zaken zoals studs, kragen en stiksels. Niet alle Bikerjassen zijn extra opvallend, maar de schuine ritsen zijn wel hét kenmerk van een Bikerjasje. Als je op zoek bent naar een mooie Bikerjas voor dames bekijk dan eens het assortiment op onze website. Hier vind je heel veel dames Bikerjassen in verschillende uitvoeringen en maten, ook voor grote maten kun je hier goed terecht! 

Een Bikerjas wordt al lang niet meer alleen gedragen op de motor

De Bikerjas is ontworpen om te dragen op een motor. Dat is eigenlijk ook de reden dat de ritsen schuin lopen. Uit ervaring van motorrijders is gebleken dat rechte ritsen te snel open gaan. Dit is niet het geval bij schuine ritsen. Dat is dan ook de reden dat Bikerjassen in de meeste gevallen schuine ritsen hebben. Ook al worden de Bikerjassen al lang niet meer alleen gedragen op motors, de uitstraling van de jasjes is nog altijd super stoer. Een Bikerjas is tegenwoordig een item dat je in bijna elke damesgarderobe vind. 

Wat is het perfecte leren Bikerjack?

Zoals gezegd hoort het stoere leren Bikerjack thuis in elke damesgarderobe. Ze zijn er in vele kleuren, met opvallende ritsen of mooie borduursels. Wil je echt stoer? Kies dan voor een jasje met studs. Ben je op zoek naar een leuk leren dames bikerjack? Je kunt, als je lang met je Bikerjasje wilt doen, het beste kiezen voor een goed soort leer. Wanneer je kiest voor een leren look betaal je uiteraard een stuk minder voor je jas, maar zul je volgend jaar wel weer opnieuw op zoek moeten naar een leuk jasje. De lederlook stof vertoont snel scheurtjes waardoor het ook gauw zal afbladderen. Dit kan ook niet anders want het is immers imitatieleer. Het perfecte Bikerjack is van echt leer zodat het zeker jaren mee gaat! 

Waar let je op als je een bikerjack gaat kopen

Zoals gezegd is de aanschaf van een goed leren Bikerjack niet iets wat je elk jaar doet. Daarbij komt ook nog eens dat goed leer duur is en je dus moet investeren in een Bikerjas. Daarom is het maken van een goede keuze ook belangrijk. De jas moet goed passen zodat je het met plezier draagt, zodat het een aantal jaren meegaat. Kies voor een bikerjack dat je kunt combineren met een lekkere dikke trui, maar ook met een dun zomerjurkje. Je moet een leren jas niet te strak kopen. Bedenk, als je moet kiezen tussen twee maten, dat een lederen kledingstuk ongeveer een halve tot een centimeter uitloopt. De maat bij een Bikerjack is in de meeste gevallen goed als je, terwijl je er een dikke trui onder draagt, je armen uitsteekt en het jasje nog makkelijk dicht kunt ritsen. Bedenk dat je, ook al is het moeilijk, de jas wel kleiner kunt maken, maar nooit groter!