Mooie jurk dankzij coupeuse Breda

Voor mij is het altijd bijzonder moeilijk om in een winkel leuke, passende kleding te kopen. Door mijn enorme omvang van mijn buik is het vaak onmogelijk om iets leuks te kopen. Vaak moet ik een maat groter nemen dan ik werkelijk heb, met als gevolg dat het bij mijn buik goed zit maar bij mijn schouders te los. Omdat ik hier zo vreselijk van baal heb ik een ander alternatief gevonden, ik laat tegenwoordig mijn kleren door coupeuse Breda maken. Je zal denken dat dit een kostbare bedoeling is, maar het tegendeel is waar. Tegen zeer aantrekkelijke prijzen kan ik ook de mooiste kleren aantrekken. Zo heb ik een leuke jurk in de winkel gezien welke ik graag zou willen hebben, maar natuurlijk niet voor mijn postuur. coupeuse Breda

Ook ik heb nu een zeer mooie jurk

Door middel van foto’s en mijn uitleg hoe ik de jurk precies wilde hebben is de coupeuse Breda aan de slag gegaan. Binnen een week kreeg ik al bericht dat ik mijn jurk kon ophalen. Natuurlijk was ik zeer benieuwd of deze jurk mij wel zou passen. Nou ik kan zeggen dat mijn jurk mij geweldig past en wat ik helemaal geweldig vind is dat de jurk veel en veel mooier is dan ik in de winkel heb zien hangen. 

Gelukkig heb ik nu ook een winkel gevonden waar ik bijzonder mooie kleding kan laten maken. Een voordeel is dat deze kleding uniek is, er bestaat er maar één van op deze wereld. coupeuse Breda