Naar de schoenmaker in Utrecht

Onlangs hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van de schoenmaker Utrecht. Ik heb een paar laarzen die zo erg fijn lopen dat ik daar echt geen afscheid van kan nemen. Nu was alleen de hak ervan versleten. Dit wilde ik heel graag laten repareren zodat ik er weer een tijd mee kan doen. Het bedrijf wat mijn laars heeft gerepareerd heet heet: Mister Minit. Dit bedrijf komt oorspronkelijk uit België en zit sinds 1998 in Nederland. Het werk wat wordt uitgevoerd is heel erg vakkundig en erg professioneel gedaan. En dit was wel te zien aan het werk van mijn laars.

Ook voor andere reparaties

Naast het repareren van laarzen kan jij hier ook terecht voor reparaties van andere lederwaren zoals tassen en riemen. Heb jij een nieuwe rits nodig of moet jouw laars worden opgerekt, dan is dat ook geen probleem. Voor het dupliceren van sleutels kan jij hier ook terecht. Dit is erg handig, vooral als jij een sleutel kwijt bent en jij er graag twee van wil hebben. Weet jij niet zeker of jouw product gerepareerd kan worden? Dan kan jij altijd even contact opnemen met deze schoenmaker In Utrecht. Neem ook eens een kijkje op de website voor meer informatie.