Op vakantie in een van de campings in Rome

campings Rome

Wil je graag op vakantie op campings Rome? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om hier op vakantie te gaan. Je zit natuurlijk dichtbij de hoofdstad Rome waar veel leuke dingen te doen zijn. Veel campings in de buurt van Rome zijn te vinden in de regio Lazio, dit is Latijns voor Latium. Er zijn veel verschillende soorten campings te vinden in de buurt van Rome. Zo zijn er campings te vinden die erg landelijk zijn en wat kleiner. Ook heb je er campings die grotere zijn voor families met een zwemparadijs en bijvoorbeeld animatie voor de kinderen. 

campings Rome

Wat is er te vinden op een camping in Rome?

Bij campings Rome in het gebied Lazio zijn zit je niet helemaal tussen de Hollanders zoals je misschien gewend bent van het Gardameer. Er zijn in het gebied van Lazio veel mooie campings te vinden. Je hebt er campings waar een heerlijk bubbelbad aanwezig is voor de kinderen maar ook een ondiepe lagune met glijbanen. Je kunt rondom Rome ook heerlijk mountainbiken, op veel van de campings heb je dan ook de mogelijkheid om een mountainbike te huren. Er is namelijk een bosrijke omgeving te vinden. Ook is er de stad Viterbo te vinden, deze stad heeft een middeleeuwse stijl doordat er veel vulkanische heuvels te vinden zijn. De stad staat bekend als de Pausenstad.

Een luxe camping in de buurt van Rome

Andere campings hebben zelfs een wellness met een Turks stoombad. Dit is natuurlijk helemaal luxe wanneer je aan het kamperen bent. Een airco mag in het zonnige Italië natuurlijk ook niet ontbreken op je camping. Wanneer je op een camping zit in de buurt van Rome dan is het hartstikke leuk om hier een dagje naartoe te gaan en de stand te gaan bewonderen.