Portemonnee dames met telefoonvak

Kies een portemonnee dames met telefoonvak

Een portemonnee heb je vrijwel altijd bij je maar datzelfde geldt ook voor je telefoon. Om het jezelf dan makkelijk te maken zodat je beide altijd bij je hebt kun je kiezen voor een portemonnee dames met telefoonvak.

Telefoonhoesje en portemonnee in één

Een dergelijke portemonnee kun je ook online vinden bij Little Green Bag. Feitelijk kies je dan voor een telefoonhoesje met de mogelijkheid deze als portemonnee te gebruiken. De meeste telefoonhoesjes beschikken tegenwoordig dan ook over diverse vakjes waarin je diverse pasjes kunt bewaren. Zo hoef je geen twee dingen meer mee te nemen en heb je toch altijd alles wat je nodig hebt bij je.

Volgende dag al in huis

Heb je een hoesje c.q. portemonnee gevonden die je wel aanstaat? Dan kun je deze al de volgende dag in huis hebben mits je deze voor 17:00 bestelt. Als de dag niet goed uitkomt om te laten bezorgen kun je zelf aangeven wanneer dat voor jou het makkelijkste is. Dit kan bijvoorbeeld vroeg op de dag maar ook juist ’s avonds zijn als dit handiger is.

Betalen op verschillende manieren mogelijk

Voor bestellingen die meer kosten dan €20,- betaal je geen extra verzendkosten en mochten deze niet aan de wensen voldoen dan kun je ze gratis retourneren. Betalen is altijd veilig en kun je zowel op voorhand als achteraf doen. Je kunt betalen met diverse cadeaukaarten mocht je deze hebben. Zo wordt het natuurlijk wel heel leuk om een nieuwe portemonnee uit te zoeken voor jezelf.

Vraag om meer informatie

Over ieder model portemonnee vind je de nodige informatie op de website. Kom je er nu zelf niet helemaal uit of zit je met een vraag waarop je het antwoord niet kunt vinden op de website? Dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf.