Prachtig individu met scotch and soda

denimplusPrachtig individu met scotch and soda

Ik houd van de kleding van scotch and soda. Ik leerde het eigenlijk kennen via mijn schoonmoeder, zij vertelde een keer over scotch and soda en zei dat dit wel het merk voor mij was. Toen ben ik er zelf naar op zoek gegaan en ik zag inderdaad gelijk prachtige kleding. Dat ik nog niet eerder bij scotch and soda was gekomen! Ik vond het ongelofelijk. Sindsdien kleed ik mij altijd eigenlijk met scotch and soda. Wat ik er zo mooi aan vind; het is tijdloos, het straalt een bepaalde klasse uit. Ook word je niet gelijk in een hoek gedrukt, je doet niet perse mee aan de laatste hippe trends, maar ziet er wel altijd modieus en trendy uit. Misschien bedoel ik dat ook met tijdloos. Ik voel mij gewoon echt mijzelf in de kleding van scotch and soda en dat vind ik een belangrijke waarden. Ik zie nog zoveel mensen om mij heen die zoeken naar een bepaalde identiteit. Die ze dan wellicht ontlenen aan de omgeving. Terwijl ik vaak genoeg denk: ‘draag wat je wil, wees wie je bent, wat maakt het uit!’ Genieten juist, van die vrijheid in je eigen leven. Kleding is daarom des te meer belangrijk voor mij, een uitstraling hoort bij een goed zelfbeeld en met de kleding van scotch and soda begint mijn goede zelfbeeld en uitstraling. Mijn schoonmoeder vind het trouwens prachtig dat ik door haar tip nu nog steeds dit merk draag, erg grappig!