Ray Ban Aviator RB3025

Het meest bekende model van Ray Ban, en tevens de meest verkochte zonnebril van fuva.nl, de Aviator, is al tientallen jaren een boegbeeld voor het merk. Deze pilotenbril werd eind jaren dertig ontworpen voor vliegtuigpiloten in de tweede wereld oorlog. Voorheen vlogen piloten zonnebril, maar dit daverend succes heeft voor een revolutie gezorgd. Door de jaren heen zijn er diverse varianten uitgebracht op de markt u kunt hier denken aan nieuwe kleur glazen, een ander soort lak. Ray ban Probeert dit jaarlijks te realiseren.

 

Vele andere merken hebben een poging gewaagd om dit model klakkeloos te kopiëren, maar konden tevergeefs het succes van Ray Ban’s Aviator niet evenaren.

 

Door de combinatie van style en kwaliteit is de Ray-Ban RB3025 zo geliefd. Door het sterke materiaal gaat de Ray-Ban Aviator langer mee dan andere soortgelijke materialen. Hierdoor kunt u jaren genieten van uw Ray-Ban Aviator. Daarnaast is de Ray-Ban Aviator ook heel modieus.

 

Op Fuva.nl kunt u vele aanbiedingen vinden van Ray ban’s Aviators. Het assortiment bestaat uit Unisex-modellen, vrouwenmodellen, herenmodellen en kindermodellen. Mocht uw niet tevreden zijn, of is uw Aviator te groot of klein, dan kunt uw bril terug sturen voor een model op maat of uw aankoopbedrag terug in ontvangst nemen.