Studio Anneloes – modesnoepjes.nl – is vast ook echt iets voor jou!

studio-anneloes-kiayaStudio Anneloes – modesnoepjes.nl – is vast ook echt iets voor jou!

 

Op de website van Studio Anneloes – modesnoepjes.nl – vind ik altijd precies waar ik naar zoek. Ik hou echt van kleding met een beetje een apart en eigenwijs tintje. En dat is precies wat ik in het merk Studio Anneloes terugvind. Lange tijd wist ik niet echt wat mijn smaak en stijl waren, vond ik heel verschillende dingen wel leuk, maar de laatste jaren is dat zich steeds meer gaan ontwikkelen in een eigen, persoonlijke stijl die ik me echt eigen heb gemaakt en die echt bij me is gaan passen. Ik kleed me een stuk vrouwelijker nu dan ik vroeger ooit deed en dat bevalt me goed, ook gezien de reacties die ik van de mensen om me heen altijd nog krijg. Zo vind ik het echt heel classy staan een lichte spijkerbroek te combineren met een simpel wit shirt maar er daarboven mee te knallen met een bijzonder vest. Zo vond ik het prachtige linnen vest in een khaki kleur van Studio Anneloes dat me echt aansprak. Het heeft iets sjieks en ook iets heel elegants maar het is daarna ook nog een beetje nonchalant. De nonchalante chique noem ik het daarom ook maar. En laat dat nou precies de stijl zijn die bij me past. Onthoud dus, voor de website waar je Studio Anneloes – modesnoepjes.nl – kunt krijgen is echt een bezoekje waard!