The Sneaker Adidas Stan Smith heeft hele mooie schoenen

adidas-stan-smith-dames-sneaker-witLaatst heb ik bij The Sneaker Adidas Stan Smith schoenen besteld, ik wilde ze al een tijdje ik kon alleen niet de goede kleur en maat vinden in de winkels dus heb ik maar besloten om het via internet te doen. Dit was de eerste keer dat ik dit deed en wist dus niet precies hoe alles werkte, gelukkig stond alles in een goede volgorde uitgelegd. Ik heb het assortiment een beetje bekeken en ben op zoek gegaan naar de schoenen die ik wilde, na een tijdje vond ik precies degene waar ik al zo lang naar op zoek was.adidas-stan-smith-heren-sneaker-kunststof-textiel-en-leer-wit

Bestellen

Tuurlijk heb ik ze meteen besteld want ik kon deze The Sneaker Adidas Stan Smith schoenen niet laten staan. Toen de bestelling was afgerond was het alleen nog wachten tot het binnen kwam, ik had geen idee hoe lang dit zou kunnen duren maar was er zo enthousiast over dat ik er weel geduld voor had. Na een paar werkdagen kwamen ze binnen, en heb ze natuurlijk meteen aangetrokken. De schoenen liepen heerlijk en heb er geen moment spijt van gehad. Ik ga nu heerlijk de zomer in met nieuwe schoenen en wie weet zit er ook nog wel een leuk paar tussen voor jou ? Neem een kijkje op de website en je zult er achter komen.

adidas-stan-smith-heren-sneaker-wit-en-groen