Tule stof kopen doe je bij Royal Looks webshop

tule stof kopen

Wist je dat Tule vernoemd is naar de Franse stad Tulle? Daar komt namelijk deze stofsoort tule vandaan. Rond de 18e eeuw werd er al in Tulle al zijde en kanten stof geproduceerd. Daarna kwam daar ook de tule stof. In die tijd werd Tule voornamelijk gebruikt als balletkleding en vandaag de dag komt het nog steeds voor in danskleding! Tule en kant stof lijken een beetje op elkaar maar zijn toch erg verschillend. Ben je van plan om tule stof te kopen? Lees dan ons artikel verder.

tule stof kopen

Goedkope tule stof kopen dat doe je bij Royal Look

Waar kan je beter je tule stof kopen dan bij Royal Look? Bij ons bestel je namelijk al stof vanaf €1,99 per strekkende meter met goede kwaliteit tule stof. Met ruim 50 soorten op voorraad en een wekelijkse vergroting in het assortiment heb je zat keuze om uit te kiezen. 

Naast dat de stof wordt gebruikt om kleding mee te maken is de stof ook heel mooi te gebruiken tijdens het aankleden van jouw themafeest. 

Soorten stoffen van Royal Look

Naast de tule stof verkopen wij eigenlijk alle soorten stoffen. Zo hebben wij ook: Linnen, kant, fleece, tricot, wafelkatoen, wellness fleece, twill, batik, flanel en nog talloze andere soorten stoffen. Neem een kijkje in onze webshop om alle stoffen te bekijken en bestel waar nodig een proefexemplaar. Deze zijn te bestellen vanaf €1 euro per stof en worden zo snel mogelijk naar je opgestuurd zodat jij de stof ook thuis even kan voelen voordat je grotere lappen stof besteld bij ons..