Uitstraling van personeel is zeer belangrijk

Uitstraling van personeel is zeer belangrijk

Vorig jaar hebben we een duidelijk verschil gemerkt en dat is maar goed ook. Sinds wij wat dingen goed hebben aangepakt binnen het restaurant loopt het stukken beter en dat moet je natuurlijk ook hebben. Zo hebben we de muren een ander kleurtje gegeven en ook hebben we andere stoelen en tafels gekocht. Het was wel weer eens tijd voor wat nieuws en dat gold ook voor de bedrijfskleding. Wij zijn toen wat gaan kijken in boekjes en op internet, maar wat konden echt niks vinden wat wij mooi vonden. Een neef van mij heeft een eigen restaurant in Arnhem en vertelde mij dat ik eens contact moest opnemen met jullie en dat jullie mij dan prima konden helpen. Dat heb ik toen gedaan en zo kreeg ik al heel snel een aantal voorbeelden van jullie toegestuurd die er heel interessant uitzagen. Na die te hebben bekeken met het personeel waren ook hun er heel snel uit en dit moest het gaan worden. Ik heb toen weer contact met jullie opgenomen en de maten doorgegeven en binnen een klein weekje had ik ze al thuis. Wat ik heel belangrijk vind is dat de uitstraling van personeel goed is, zodat er niet over je geklaagd kan worden. Als de uitstraling van personeel goed is word er positief over je gepraat en dat is het beste reclame wat je maar kan hebben. Zo kregen we ook leuke reacties van mensen die kwamen eten en ik wil bij deze niet alleen mijn neef bedanken, maar ook jullie! Met dank aan jullie heb ik bedrijfskleding die ik altijd al heb willen hebben. Verder hoop ik ook dat de bedrijfskleding nog lang mee gaat, maar dat zal wel geen probleem zijn. De uitstraling van personeel is perfect en hopelijk blijft dat nog een lange tijd zo!