Waar vind je mooie Shabbies laarzen

Fred

Shabbies Amsterdam is een lijn die is opgezet door de bekende tassen en schoenen ontwerper Fred De La Bretonière, die in 1976 is uitgeroepen tot beste tassen- en schoenenontwerper van Nederland. Shabbies Amsterdam behoort in Nederland tot de absolute top, en ook in het buitenland wordt het merk steeds bekender. Ook nu neemt de populariteit van Shabbies Amsterdam nog steeds toe.

Shabbies

De laarzen van Shabbies Amsterdam passen perfect binnen de stijl en denkwijze van de gemiddelde Nederlandse vrouw. De laarzen zijn nonchalant en stoer, en daarnaast erg comfortabel. De laarzen van Shabbies Amsterdam zijn dus erg geschikt voor vrouwen die stijlvol en verzorgd voor de dag willen komen, maar niet urenlang aandacht aan een perfect gestylede outfit willen besteden. De laarzen zijn eindeloos te combineren en passen bij elke stijl. Hierdoor hoef je nooit lang na te denken over welke schoenen je moet kopen of moet combineren met je outfit: Shabbies kunnen altijd! De stoere laarzen van Shabbies passen bij elk kledingstuk, en staan daardoor geweldig onder zowel een lange broek als een zwierig zomerjurkje. Hierdoor passen de laarzen perfect bij de Nederlandse vrouw, en is dit de reden van Fred De La Bretoniere met zijn Shabbies een grote groep trouwe fans heeft.

Shabbies-sale

Op onze shabbies-sale kun je de geweldige collectie van Shabbies Amsterdam vinden. Je ziet meteen een overzicht van alle Shabbies Amsterdam schoenen en tassen die bij verschillende webwinkels in de sale zijn. Dankzij samenwerkingsverbanden met enkele bekende en grote webshops is het kopen van Shabbies laarzen altijd veilig en betrouwbaar en ben je verzekererd van de beste kwaliteit en service. Voor fantastische laarzen van topmerk Shabbies Amsterdam ga je naar shabbies-sale!

Aigle