Warenhuis vol dameskleding

Warenhuis vol dameskleding

Wanneer mijn man mee moet winkelen spreekt zijn gezicht al boekdelen, meestal laat ik hem dan ook thuis want ik begrijp dat er voor hem niet veel aan is, al die dameskleding. Terwijl ik het juist erg leuk vind wanneer hij meegaat en mee bepaald wat leuk staat en wat niet. Maar ik begin langzamerhand te accepteren dat dit er niet in gaat zitten. Ik winkel trouwens ook steeds vaker online, er is ontzettend veel leuke dameskleding online te vinden, meestal ga ik naar skinflirt, goede merken en niet erg duur, ik ben er altijd tevreden over. Laatst gingen we wel weer samen winkelen, mijn man en ik, dit maal was het voor een bruiloft, zowel mijn man als ik hadden kleding nodig. Je snapt dat ik mij hier enorm op had verheugd, we besloten naar een andere stad te gaan waar er een groot warenhuis was, we zouden dus zeker slagen daar. Ik was er nog nooit geweest maar van horen zeggen bleek het top kwaliteit te zijn. Eenmaal daar begonnen we bij de dameskleding, misschien niet zo handig, want na twee uur had ik dertien kledingstukken om mij heen verzameld en kon ik maar geen keuze maken. Uiteindelijk, op aandringen van mijn man, koos ik voor twee kledingsetjes, gewoon voor de zekerheid, en gingen we weg van de dameskleding en op zoek naar de mannenkleding. Mijn man was binnen 30 minuten klaar.