Wat voor schoenen trek je aan

Het is elke dag weer een opgave om de juiste schoenen aan te trekken. Past het bij deze outfit? Is het te koud of kan het prima? Veel voorkomende vragen die we ons allemaal afvragen wanneer we s’ ochtends voor de spiegel staan. Alleen welke schoenen trek je nu wanneer aan. In de winter trek je schoenen aan die eventueel gevoerd zijn van binnen maar in ieder geval waterdicht zodat het niet zorgt voor natte voeten tijdens de fietstocht naar werk of studie. Verder is het belangrijk dat je schoenen aantrekt waar je lang op kunt lopen als het nodig is. Een mooie zomerse dag kan zomaar verpest worden door het uitkiezen van verkeerde schoenen.

Geschikte schoenen voor de zomer

In de zomer is het belangrijk dat je schoenen aan hebt die lekker ventileren. Denk hierbij aan schoenen van linnen of schoenen die helemaal open zijn zoals sandalen of een Reef slipper. Je hebt allerlei verschillende soorten slippers en en zomerschoenen. Lage zomer schoenen, hoge zomerschoenen, Badslippers, teenslippers zoals Ipanema slipper en nog veel meer verschillende soorten. Badslippers zijn onder de jongens erg populair en worden vaak gedragen naar een stranddag of onder een normale outfit. Teenslippers zijn meer populair onder de vrouwen. Ook is het leuk om in de zomer schoenen aan te trekken die kleur hebben,

Welke schoenen zijn in de mode

Momenteel zijn er veel verschillende soorten sneakers en anders schoeisel. Het wordt onder de jongeren steeds populairder om met de gaafste en nieuwste sneakers rond te lopen. Het is zelfs zo dat er wachtrijen staan om bepaalde sneakers te kunnen kopen of pre orderen. Vooral sneakers met veel kleur en ontworpen door een bekende schoen designer zijn erg in de mode. Ook zijn de klassieke hoge schoenen weer in de mode, simpel zwarte schoenen onder een blauwe broek is iets wat je weer steeds vaker ziet op straat.