Welke laarzen wil jij aan je voeten?

De perfecte laarzen, daar droomt elke vrouw van. Het is elke keer weer een hele zoektocht om de juiste schoenen of laarzen te vinden die bij al jou kleding past. En elke keer als je een nieuwe outfit koopt vindt je de juiste schoenen niet om aan te trekken. Het zou geweldig zijn moest er een merk zijn die schoenen creëert die onder elke jurk en jeans passen zodat je niet elke keer moet stressen als je iets nieuws aantrekt. Wel, je moet niet langer zoeken want ze bestaan, dat paar dat onder elk kledingstuk past. Hier zijn ze dan, de Sendra laarzen. Je kan ze vinden in alle vormen en kleuren, ze zijn stoer, mooi en zitten heerlijk. Het Spaanse merk Sendra staat bekend om zijn handgemaakte laarzen. Met meer dan honderd jaar ervaring kan men bij Sendra wel spreken over kwaliteitslaarzen. Ze begonnen ooit als een klein familie bedrijf maar ondertussen zijn ze in de wereld gekend als één van de bekendste cowboy- of western laarzen. 


In alle kleuren en prints 

Of je nu van stoer of lief houdt, je kan bij Sendra altijd je smaak vinden. Je hebt er natuurlijk de typische uitziende cowboy laars maar ook de gewone kleuren zonder prints. Ze zijn gemaakt van leder, exotische prints, effen kleuren en andere gekke prints, zonder en met hakken, voor ieder wat wils. Wat zo leuk is, je kan ze onder een jurkje dragen en zo toch een stoere toets geven of gewoon onder een jeans en je western look helemaal af maken. 

Kwaliteit en originaliteit 

Je mag er zeker van zijn, jou unieke paar laarzen gaan jaren om niet te zeggen je hele leven mee mee. Ze zijn niet goedkoop, je betaalt al gauw meer dan honderd euro en sommige zijn misschien zelfs duurder. Niet tegenstaande de prijs zijn deze schoenen het echt wel waard. De laarzen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en er wordt aandacht besteedt aan elk detail. Ze zijn bovendien origineel en deze laars springt meteen in het oog. Deze laarzen mogen uiteraard niet in je kleerkast ontbreken en als je wil kan je jou outfit helemaal afwerken met de riemen die Sendra ook verkoopt. 

Met deze laarzen zet je elke stap in de goede richting. haast je naar de winkel en ontdek alle gave prints van dit topmerk en koop een mooi paar laarzen. Je komt er niet mee weg zonder complimenten. 

Wat wacht je nog op? Haal nu snel een pracht exemplaar Sendra laarzen!