Wilt u weten wat u allemaal kunt laten maken met rondzeefdruk?

Om je als onderneming te blijven onderscheiden van de concurrent, moet je behoorlijk innovatief zijn en blijven. Het frappante daarbij is dat het onderscheiden vaak zit in de kleine dingen. Al meer dan eens hebben wij vernomen dat als wij als bedrijf naar een ondernemersbeurs gaan en wij hebben leuke promotie producten bij ons die we weg kunnen geven, dat wij in de maanden na de beurs meer telefoontjes krijgen van potentiële klanten en dat we er ook een aantal klanten aan overhouden. Voorheen gingen wij naar de beurs zonder deze promotie producten omdat wij er simpelweg niet in geloofden dat het veel meer effect zou hebben op eventuele potentiële klanten. NIets blijkt dus minder waar, want zonder promotieproducten halen we beduidend minder klanten binnen op termijn als met promotie producten. Voor de komende beurs willen wij dan ook als een van de promotie artikelen, thermobekers laten bedrukken. Echter om dit voor elkaar te krijgen is er een speciale manier van bedrukken nodig, namelijk rondzeefdruk. NIet iedere drukker heeft de mogelijkheid tot rondzeefdruk en dus ben ik op het internet gaan zoeken naar rondzeefdruk. Dit leverde mij een aantal sites op van drukkers die de mogelijkheid van rondzeefdruk hebben. De site die mij het meeste aansprak was de site vkprint.nl. Deze drukker heeft verschillende vormen van bedrukken en waaronder ook de rondzeefdruk. Heb contact gelegd met deze site en aangegeven dat ik thermobekers middels rondzeefdruk wil laten bedrukken als promotie artikelen. Dit was geen enkel probleem. Zij hebben zelfs de mogelijkheid om de thermobekers te regelen en een mooie prijs voor ons te maken als we deze middels rondzeefdruk door hen zouden laten bedrukken. Inmiddels heb ik de offerte ontvangen en deze is zeer gunstig. Heb dan ook akkoord gegeven voor de opdracht en binnenkort verwacht ik de levering van de bedrukte thermobekers. Door deze site is het mogelijk dat wij voor een leuk bedrag thermobekers met opdruk hebben kunnen regelen voor de komende ondernemersbeurs. Zonder deze site zouden wij aanzienlijk meer kwijt geweest zijn aan de thermobekers met opdruk. Wij kijken uit naar de reacties op de komende beurs.

Dit is de site waar u zijn moet als u gebruik wilt maken van rondzeefdruk

Wanneer u iets ronds wilt laten bedrukken, dan kunt u lang niet overal terecht. Er zijn aanbieders genoeg maar deze maken geen gebruik van de enige manier om iets rond te laten bedrukken en waarbij de print van zeer goede kwaliteit is. Deze site gebruikt wel deze methode en u bent dan ook verzekert van een kwaliteitsprint. Top site.

Wat zou u graag willen laten maken?

Dankzij de website vkprint.nl, hebben wij thermobekers kunnen laten bedrukken als promotie artikel voor de komende ondernemersbeurs. Wij zijn dan ook erg tevreden over deze site omdat:

  • Zij een prima service verlenen.
  • Zij opdrachten snel en efficiënt verwerken.
  • ZIj ons een zeer gunstige offerte hebben aangeboden.

Mocht u op zoek zijn naar een goed adres om iets te laten bedrukken, dan kunnen wij u deze site van harte aanbevelen. Informeer naar de vele mogelijkheden.