Zeer te spreken over HOM ondergoed

Zeer te spreken over HOM ondergoed

 

Ik zou van mezelf niet direct zeggen dat ik echt heel ijdel ben maar ik zie er wel graag goed en verzorgd uit. Ik denk dat dat iets is wat tegenwoordig overigens van de meeste mannen gezegd kan worden. Je kunt wel stellen dat we er allemaal op vooruit zijn gegaan, wij mannen, als je het enkel vergelijkt met een jaar of tien geleden. Vroeger was het echt ‘not done’ om echt duidelijk aandacht te besteden aan je uiterlijk – we hebben het hier over de pre-Beckham tijd uiteraard. Die man heeft echt iets veranderd, of was zelf al subject aan die verandering, dat kan natuurlijk ook. Duidelijk moge echter wel zijn dat hij de katalysator van die verandering is geweest, dat sinds een jaar of tien de metroman ook gewoon een man mag zijn – een verzorgde, dat wel. Nou uit dit zich bij mij op vele verschillende manieren, bijvoorbeeld in mijn keuze voor ondergoed.

 

De designers achter deze ondergoedlijn weten telkens met mooie ontwerpen te komen

 

Voor ondergoed namelijk, droeg ik een jaar of tien geleden nog zeer wijde boxershorts, maar tegenwoordig waag ik mij daar niet meer aan. Deze dagen is het namelijk HOM ondergoed wat de klok slaat. Dat sluit direct aan op je lichaam en ik vind dat zelf echt bijzonder prettig, het zit gewoon heerlijk. Maar HOM ondergoed heeft nog vele andere voordelen, immers staat het ook nog eens heel mooi. De designers achter dit merk hebben echt hun best gedaan met een zo mooi mogelijk ontwerp te komen en ik vind dat ze daar meer dan in geslaagd zijn!

hom-colorama-boxer-briefs-rood-front-m

hom-colorama-boxer-briefs-rood-back-m