Zilveren damesoorbellen: dit zijn de trends van 2021

De verschillende sieradentrends komen altijd wel weer terug. Het moment van tergkomst kan verschillen. Het kan bijvoorbeeld afhangen van het seizoen. Een nieuwe trend is altijd wel welkom. De meeste mensen vinden het dan ook niet erg om een ‘trendsetter’ te zijn. Een trendsetter is een persoon die vaak al weet wat de mode is of wat in de mode gaat worden. Daarnaast is een trendsetter ook een object dat op de mode vooruitloopt. De voornaamste populaire sieraden zijn toch wel de gouden en de zilveren oorbellen voor dames. Ook worden de wereldse juwelen erg populair. Dit zijn juwelen vanuit verschillende landen culturen.

De trends van 2021

Het is te zien dat mensen op het gebied van sieraden vaak nog gaan voor natuurlijke kleuren. Je kunt hierbij denken aan goud, zilver, schelpkleuren, parelmoer en parelkleuren. In 2021 zijn wij steeds meer gaan combineren van de verschillende kleuren sieraden die gedragen wordt. In het verleden moest altijd of alles goud zijn of juist alles zilver. In 2021 is dit anders. Er worden combinaties gemaakt van gouden en zilveren sieraden. Zo zie je bijvoorbeeld dat iemand een zilveren armband omheeft en tegelijkertijd een gouden horloge draagt. Naast de natuurlijke kleuren zijn de sieraden met steentjes ook helemaal in nu. De steentjes kunnen allerlei verschillende kleuren hebben. Tegenwoordig komen oranje, cognac, rood, legergroen, lila, rood en oudroze steeds vaker voor.

Naast de verschillende kleuren sieraden, zijn er bij de oorbellen ook nieuwe trends aanwezig. Een trend is het dragen van meerdere oorbellen en verschillende soorten piercings in de oren. Tegenwoordig zie je steeds vollere oren voorbijkomen. Een trend wat we nog niet hebben losgelaten zijn de hoops. Deze trend komt uit de jaren 90 en is nog steeds heel populair in 2021.

Kettingen kent ook zijn eigen trends. De naamketting en de ketting met initialen zijn nog steeds erg populair in 2021. Een nieuwe trend is het combineren van kortere en langere kettingen. Deze worden tegelijkertijd gedragen en vormen een supergave look!